The Circle of Life

Livets vardag!

Kan man tjäna pengar på nätet?

Spread the love

Gokväll världen 😊

Med jämna mellanrum så anmäler jag mig till olika tävlingar, undersökningar mm på nätet. Och jag gör ju det ihop om att kunna vinna något. Eller spraya ihop poäng så man får olika belöningar. Sen så ”snöar” jag givetvis in totalt!

Jag vet inte hur många undersökningar jag gör. Hur många olika tävlingar jag anmäler mig till MEN än så länge så har det inte gett resultat.

Så givetvis tröttnar jag snabbt. Jag vill gärna se resultat snabbt. Men inte ens något litet tröstpris har jag fått längs vägen. Så jag sitter sen och ser hur min email svämmar över med inbjudningar. Massa olika undetsökningar som de vill jag skall svara på. Och det enda jag kan tänka är ” peppa mig”, ”sporra mig”! Jag menar ”throw me a bone” och då kommer jag med glädje besvara alla undersökningar! Men något krävs för att suga in mig i det igen.

Så jag undrar är det någon som faktiskt sitter och tjänar pengar, presentkort mm på att göra undersökningarna? Om ni gör så snälla säg vilka som funkar, snälla 😊

Sen allt jag anmält mig till för att vinna något. Eller alla ”gilla & dela” på FB där jag heller aldrig vinner. Sen så har vi alla sidor där man skall få gratis saker men nej det fungerar inte heller ☹️ 

Så frågan kvarstår, kan man tjäna pengar på nätet eller i allafall få freebis. Jag hade även blivit glad för sådana höga rabatter som amerikanarna får när de klipper kuponger.

Jag har vunnit på nätet men det är genom korsord eller fototävlingar. Däremot så fick jag väldigt mycket gratis saker när jag var gravid. Alla de sidorna som utlovade babyboxar – de var riktiga! Och det var superkul 😊 Så glöm inte att anmäla er på sådana sidor om ni är gravida. 👌

Så jag tänkte göra ett sista försök med alla dessa undersökningar. Bruka allvar och se om man blir belönad. Jag kommer hålla er uppdaterade om hur det går. Så jag tar tacksamt emot alla tips. 

Jag vet många tjänar lite pengar på sina bloggar. Många får sponsorer och fina saker hemskickade. Mot att de då med jämna mellanrum postar inlägg om produkten. Jag har tänkt en hel del på det. Men då krävs det enormt mycket tid för att nå dit. Samt att man måste ha en bra blogg med intressant innehåll. Sådant innehåll som vänder sig till den stora massan. Sådant innehåll som ger dem en massa följare och läsare på olika sociala medier. Men det är inte lätt då marknaden är mättad och proppfull. Att hitta något som engagerar den stora massan, något som inte redan är för upptaget det är nästan stört omöjligt.

Jag har egentligen väldigt mycket jag hade kunnat skriva om. Men det vänder sig till specifika grupper. Det är inga genrer som lockar till sig den stora massan. 

Med tanke på den lilla tid jag har att blogga. Så blir det mest om saker jag tänker på just då, när jag har fått lite tid över att blogga. Men jag bloggade förr. Det tog väldigt mycket tid men samtidigt så blev det min ventil där jag kunde få utlopp om vad som pågick i min hjärna. Så det var både positivt och negativt att lägga så mycket tid. 

Men vem vet 😂 Efter att jag testkört de olika undersökningarna ordentligt. Så har jag kanske kommit på att jag får mer utav att blogga. Och då menar jag blogga ordentligt! Så spänningen är olidlig 😂 Vad kommer att ske? Kommer jag nöja mig med enkätsdjungeln eller kommer jag ”head over heels” djupdyka in i bloggvärlden ? 

Sköt om er och om ni inte sover så ha en riktigt trevlig natt. 😊