The Circle of Life

Livets vardag!

Dags att börja blogga!

Spread the love

En tanke mitt i natten – börja blogga!

Sedan 90 talet så har jag haft otaliga hemsidor, bloggar, forum. Helt enkelt det mesta. Jag har skrivit när jag har känt för det. Även om hela internet kunnat se det så har jag nog ändå mest skrivit för mig själv.

Det har varit min pysventil eller att det handlat om mina intressen. Och jag har alltid tyckt det varit kul, i perioder. Men nu funderar jag på att verkligen börja blogga. Vara seriös och ta det på allvar. Dela med mig av mina livserfarenheter, mitt liv och mina intressen. Jag vet jag har mycket som kan intressera många. Så jag kommer att göra det. Jag är skyldig mig själv att se om det jag pulat med lite då och då i 20 år kan bli något. Att om jag tar ansvar och är seriös blir folk intresserade? Jag är helt enkelt skyldig mig själv att ”step Up” och göra det ordentligt. Satsa och se om intresset finns för mig. Så jag vet inte om denna bloggen kommer finnas kvar. Finns den kvar så kommer jag göra lite ändringar. Så nu är det dags! Ge järnet, fokusera och stämma av vid årsskiftet. Sköt om er